Buffetten

Reserveren? Bel: 0486 42 58 00

Naast de á la carte en de keuzemenu’s is het ook mogelijk bij gezelschappen van vanaf 25 personen om gebruik te maken van een van onze uitgebreide buffetten.



Scholtishof buffet                                             p.p. 29,50

  • Gebraden Canadese achterham met een cumberlandsaus
  • Gesmoorde biefstukjes in een rode portsaus
  • Diverse vis matelots in een witte wijn saus
  • Gratin van aardappelen, spekjes, uitjes en champignons
  • Een visschotel met gepocheerde zalmfilet, Noorse garnaaltjes en krabfanatasie
  • Een bourgondische rundvleessalade
  • Filet van gevogelte met een mesclun salade
  • Vers fruit
  • Frisse rauwkostsalade
  • Traditioneel Veerhuis brood met kruidenboter en diverse koude sauzen


Schepenhof buffet                                           p.p. 37,50

Dit buffet bestaat uit een voor- en hoofdgerechtenbuffet en is gesplitst in twee gangen.

Entreé variateé (per bord, per persoon geserveerd)

  • Carpaccio van ossenhaas met huisgemaakte pesto, spek en Old Amsterdam
  • Schotel met scampi's, overgoten door een roomdressing
  • Verschillende vissoorten zoals gerookte en gepocheerde zalm, garnalen, rivierkreeftstaartjes en gerookt forel
  • Een bourgondische rundvleessalade
  • Salade Nicoise, een frisse salade met tonijn
  • Noedels met kipfilet, bosui en spek gedrapeerd met een Teriyaki dressing
  • Frisse rauwkostsalades
  • Vers fruit
  • Traditioneel Veerhuis brood met diverse koude sauzen

Hoofdgerechtenbuffet

  • Getrancheerde ossenhaas met een rode wijnsaus
  • Gebraden achterham met een cumberlandsaus
  • Kalkoenfilet geserveerd in een overheerlijke kruidenroomsaus
  • Gepocheerde zalm in een romige Pinot Blanc saus
  • Zeewolf met gebakken spek en een zachte kreeftensaus
  • Gevulde champignons
  • Seizoensgroenten quiche
  • Pommes gratin
  • Traditioneel Veerhuis brood met kruidenboter en diverse koude sauzen



Doolhof buffet                                                   p.p. 33,50

  • Gebraden Achterham geserveerd met een cumberlandsaus
  • Varkenshaassaté met een satésaus
  • Gebraden kippenborstfilet in een milde Teriyaki saus
  • Diverse vis matelots met een romige bieslook saus
  • Gevulde champignons
  • Gratin van aardappelen, spekjes, uitjes en champignons
  • Gepocheerde zalmfilet, garnaaltjes, gerookte forel, IJsbergsalade met gerookte zalm en een mosterd dille dressing
  • Pasta in een zachte pittige saus gevuld met varkens wangetjes
  • Salade Nicoise, een frisse salade met tonijn
  • Frisse rauwkostsalades
  • Een Bourgondische rundvleessalade
  • Vers fruit
  • Traditioneel Veerhuis brood met kruidenboter en diverse koude sauzen

Uit te breiden met

Om uw buffet een feestelijker tintje of extra's te geven kunnen bovenstaande buffetten uitgebreid worden met de volgende gerechten;

  • Een heel gebraden Varkensprocureur met cumberlandsaus
  • Een hele ossenhaas getrancheerd met een rode portsaus
  • Gebraden lamsbout "Bourguignon" met sjalotjes en een muntsaus
  • Bourgondische varkensfilet geserveerd met een honing-tijmsaus
  • Vis Matelots in een kreeftensaus
  • Gebakken rode poon in Hollandaise saus
  • Gevulde champignons
  • Huisgemaakte Lasagne
  • Indische rijst
  • Rosbiefrolletjes met frisee salade en ravigottesaus
  • Caesar salade met kipfilet
  • Huisgemaakte tonijnmousse met ui en een frisse salade
  • Pikante pastasalade
  • Coquilles met een zachte tuinkruidensaus
  • Halve ananas gevuld met vers fruit
  • Hele scampi's met een mayonaise kruidendressing
  • Speenvarken salade met caesardressing, gebakken spekjes en sjalotjes

Na het buffet met eventuele uitbreidingen gekozen te hebben wordt er een nieuwe prijs voor het buffet vastgesteld.



Knallende desserts in buffetvorm

Na genoten te hebben van een heerlijk diner of buffet is een van de onderstaande desserts in buffetvorm de ideale manier om uw avond feestelijk af te sluiten.



't Rondeel buffet                                                 p.p. 9,50

  • Een variatie van bavarois
  • Heerlijke huisgemaakte chocolademousse
  • Een spiegel van een ruim assortiment van verse vruchten
  • Diverse ijscreaties in verschillende smaken
  • Slagroom en vuurwerk


't Leerlooijers buffet                                          p.p. 14,50

  • Een variatie van bavarois
  • Heerlijke huisgemaakte chocolademousse
  • Een spiegel van ruim assortiment van verse vruchten
  • Diverse ijscreaties in verschillende smaken
  • Huisgemaakte "Tiramisu"
  • Profiterolles (slagroomsoezen) met poedersuiker en daarbij chocolade- en advocaatsaus
  • Warme kersen verdronken in een oud recept van grootmoeder
  • Internationaal kaasplateau
  • Slagroom en vuurwerk











't Raadhuis buffet                                                p.p. 12,50

  • Een variatie van bavarois
  • Heerlijke huisgemaakte chocolademousse
  • Een spiegel van een ruim assortiment van verse vruchten
  • Diverse ijscreaties in verschillende smaken
  • Huisgemaakte "Tiramisu"
  • Profiterolles (slagroomsoezen) met poedersuiker en daarbij chocolade- en advocaatsaus
  • Slagroom en vuurwerk

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan en win een dinerbon t.w.v. 75 euro!



Geboortedatum (01-12-2000)
Dinerbon schenken? klik hier